Servei d'Arxiu Municipal de Palamós

Incorporació de quatre nous llibres a la biblioteca de consulta amb referències a Palamós.

samp 25/09/2017 Notícies Comentaris tancats a Incorporació de quatre nous llibres a la biblioteca de consulta amb referències a Palamós.

«El sublim i el quotidià dels fars de Catalunya. Paisatge, tècnica, cultura i societat a partir dels àlbums de visites», de David Moré Aguirré, és un estudi que posa en valor els fars de Catalunya com a punt de trobada i icones dels territoris.

«Indústria i comerç del suro. Els Torrellas del Tossa (1879-1923)», de Joaquim Alvarado i Francisco Manuel Parejo Moruno, és un retrat d’aquesta família d’empresaris surers i un repàs de la indústria surera, puntal també per comprendre la industrialització palamosina des de finals del segle XIX.

«1001 curiositats de la Costa Brava» , de l’autor Jordi Arbonès, és un llibre amb milers de petites anècdotes dedicades a la Costa Brava. Hi trobareu històries sobre el Mas Juny, el Tren Petit,  el Museu el Cau, la Gamba de Palamós, Truman Capote, Robert Ruark i d’altres curiositats que han tingut lloc al llarg de la costa empordanesa.

«Girona-Costa Brava» és una guia de la Costa Brava amb informació sobre pobles, platges, camins i moltes propostes culturals per gaudir de la Costa Brava. A més, inclou un mapa topogràfic i de carreteres.

T'agrada aquesta publicació? Comparteix-la!

Quant a l'autor

Comentaris tancats.